Sociale Kruidenier

Winkel

De Sociale Kruidenier is een winkel voor mensen met een laag inkomen. Hier worden voedings-, verzorgings- en onderhoudsproducten verkocht aan zeer lage prijzen. De toegang is énkel mogelijk via doorverwijzing.
Onthaal en ontmoeting

Ontmoetingsruimte

Dit is een plek waar ontmoeting centraal staat. Mensen worden warm onthaald en uitgenodigd om mee te werken in alles wat we doen.
Groepswerk

Samen naar oplossingen zoeken

Filet Divers wil zijn bezoekers hierin ondersteunen én het woord geven. In de groepswerking beluisteren mensen elkaars ervaringen en worden ze geïnformeerd. Het groepswerk is momenteel actief rond 4 thema's.
Sociale Dienst BZN

hulpverlening elke donderdagochtend

De Sociale Dienst biedt heel concrete hulp en dienstverlening aan mensen in nood.
Filet Divers Kompas

Nederlands verbeteren voor werkzoekenden

Met Filet Divers Kompas coachen we analfabete en traaglerende personen die bovenop de armoedeobstakels, ook problemen ondervinden met het verwerven van de Nederlandse taal. Filet Divers Kompas is een samenwerking tussen VDAB, LIGO en Filet Divers.
Filet Divers Talent

Doorstroomkansen verbeteren

De deelnemers ontdekken, benoemen en versterken hun talenten, competenties en mogelijkheden in de maatschappij.
WoW

Women & Work

Voor vrouwen in een kwetsbare positie die graag individueel en/of in groep begeleid en georiënteerd willen worden naar een bewuste keuze op vlak van loopbaan.
Uitstappen

Betaalbaar vrijetijdsaanbod

Met het uitstappenteam willen we een ruim aanbod aan diverse activiteiten aanbieden. Zo leren mensen het vrijetijdsaanbod kennen en wordt het bereikbaar en betaalbaar!
Boetiek

Tweedehandswinkel

Boetiek stemt vraag en aanbod op elkaar af. Via de tweedehandswinkel belanden alle materialen die ons gegeven worden op de juiste plek.
Nederlandse conversatie

Nederlandse taal oefenen

Een begeleider en een groep anderstaligen komen wekelijks samen om de Nederlandse taal te oefenen.
Kookproject

Samen een lekkere maaltijd koken

Samen koken en eten brengt mensen dichter bij mekaar. Een multicultureel kookteam afkomstig uit verschillende hoeken van de wereld zorgt voor een lekkere maaltijd, twee keer per maand.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie